• No products in the cart.
Proceed to Checkout

Novosti

Nastup kamernog trija “Muzički pravac sever-jug” u Vinariji Sočanski

22. Januar 2016

U petak 22. januara i održana je promocija linije vina “Classique”, uz nastup ansambla “Muzički pravac sever-jug”.  Posluženo je 6 vrsta vina, uz meze, stihove i klasičnu muzika. Umetnici su uz svako vino izveli “odgovarajuća” kamerna dela čuvenih kompozitora. Naši gosti su uživali u kompozicijama Piacole, Montija, Halvorsena, Šumana i Bramsa. Bilo je ozbiljne muzike, kao i poznatijih dela poput “Čardaša” i “Mađarske igre”. Konačno smo ostvarili našu veliku želju i ujedinili vina linije Classique sa klasičnom muzikom, na veliko oduševljenje prisutnih. Ceo događaj su zabeležile kamere vršačke televizije “LAV”.

 

Šampion kategorije crvenih vina

15. Februar 2015.

Stigle su lepe vesti iz poljoprivredne škole “Vršac”, koja je juče obeležila Krsnu slavu Svetog Trifuna, zaštitnika vinara i vinogradara, i tim povodom organizovala svečanost i takmičenje proizvođača vina i rakije.
Zadovoljsto nam je da sa vama podelimo vest da je naša Frankovka osvojila zlatnu medalju i postala šampion kategorije crvenih vina.

Još jedno zlato

25. maj 2013.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu je najveći agrobiznis događaj u Srbiji. Jedan je od pet vodećih sajmova u Evropi i deset u svetu. Na ovogodišnjem, jubilarnom 80-tom sajmu, u konkurenciji oko 60 vinarija, Classic Beli Burgundac vinarije Sočanski dobio je prestižno priznanje.

Stručnjaci u žiriju potvrdili su ono što i mi i naši klijenti odavno znamo – ocenili su da kvalitet i ukus našeg vina zaslužuju zlatnu medalju! Još jedno u nizu priznanja koja su naša vina osvojila dodatno potvrđuje da posvećenost, umeće i ljubav rezultuju vrhunskim kvalitetom. Kvalitetom koji podjednako prepoznaju stručnjaci i konzumenti.

U Novom ruhu

10. maj 2013.

Uživanje u dobrom vinu nije kompletno ukoliko nisu uključena sva čula. Da bi upotpunili i zaokružili ugođaj svojim vernim kupcima, odlučili smo se da redizajniramo celokupan vizuelni identitet vinarije.

Novi izgled logotipa i ambalaže oslikava suštinu vinarije i naših vina. Klasične i neprolazne vrednosti u susretu sa umetnošću uživanja tvore muziku koja preplavljuje sva čula i ispunjava zadovoljstvom i radošću.

Scroll to top