• No products in the cart.
Proceed to Checkout

Posete

Degustacije

Vrata podruma vinarije Sočanski uvek su otvorena svim istinskim hedonistima koji požele da budu deo uživanja na samom njegovom izvoru.U prijatnoj hladovini vinskog podruma saznaćete kako nastaju vina, videti kako se flaširaju i okusiti ih sa samog izvora. Bilo da ste vrhunski poznavalac vina ili početnik u vinskoj priči, moći ćete da kao i svi pravi ljubitelji, omirišete, okusite i procenite naš nektar. Kao finale, u udobnoj vinskoj sali moći ćete da se bolje upoznate i družite sa našim vinima, uz lokalne specijalitete i zvuke tambura.

Turističke ture

Sve ljubitelje prirode možemo da povedemo u obilazak vinograda, šetnju do Guduričkog vrha – najvišeg vrha Vojvodine (641 m), obilazak manastira ”Mesić”, kao i romantičnu vožnju fijakerom. Instruktor jahanja je na raspolaganju ljubiteljima konja koji žele da se oprobaju u jahanju ili da usavrše svoje veštine, a iskusniji jahači mogu da uživaju u prirodnim lepotama predela sa konjskih ledja. Napišite nam šta želite, a mi ćemo se potruditi da ukomponujemo doživljaj po vašoj meri.

Kako do nas

Vinarija Sočanski 

Železnička 57, 26334 Veliko Središte, Srbija

Na vinskom putu od Vršca ka Gudurici, oko 11 km od Vršca nalazi se Veliko Središte. Pratite vinske putokaze iz Vršca.  U centru sela kod crkve skrenite levo. Posle 200 m vinski putokaz će vas dovesti do vinarije.

Vreme poseta:

Utorak, četvrtak, subota od 10:00 do 15:00 i po dogovoru na                                 tlf: +381 64 39 40 702 ili putem mejla:

Ako je u pitanju veća grupa, molimo vas da se najavite najmanje nedelju dana unapred.

Scroll to top